Досадни навици на колегите: Кажете ни най -малко любимите си …

Ето една забавна грижа днес: Кои дразнещи колеги практики сте преживявали през годините? Кои са най -малко любимите ви? Вярвате ли, че всеки тип от тях ще изчезнат за страхотни (по една или друга причина) благодарение на модификациите през последните няколко години?
За моите $ .02 няколко от дразнещите практики на колегите, които стоят в съзнанието ми, включват:
Силният, бомбастичен говорещ. Когато получих първия си офис на моя изключително собствен, мъжът в офиса в съседство ми беше много старши, както и работата му включваше много изключително съществени обаждания. Разбирам това, тъй като той имаше практика да ги вземе на високоговорител, да вика в горната част на белите дробове като брат брато в задръстен бар в 2:00 ч. Имахме и култура на отворени врати – както и след известно време открих Че ако трябваше да се съсредоточа, интензивна работа, трябваше да резервирам семинарна стая, да работя от вкъщи или да работя, след като той замина за деня.

Драмата лама. Имате ли някога приятел, който спира за „бързо здравей“ на бюрото ви, както и след три минути попада в едночасова история, която се нуждае от вашето пълно внимание? Обикновено с някаква вариация на драмата, която се случва за много време, като например връзка, отново, отново или домакинска калца? Особено ми е смешно, откакто погледна назад, всеки човек, когото съм разбрал, че това няма интерес да бъде ваш приятел, когато променяш работните места. (Някои от тези хора повлияха на нашата дискусия за това как да се справим с чатните колеги.)
{Свързани: Поддържате ли личния си живот личен на работа?}
„Твърде същественото за фундаментална грижа за себе си“. Още една колега практика, която съм виждал няколко пъти: човекът, който се чувства толкова съществен, че няма да се грижи за себе си по основни начини. Това е човекът, който се отнася до работата, болна и/или се завръща в офиса, работи отново в деня след голяма операция. Човекът, който се изправя цяла нощ, усъвършенствайки нещата, които … най -вероятно би бил много по -добре коригиран след няколко часа сън. Човекът, който не може да се притеснява да яде обяд в забързани дни, но след това се превръща в най -лошата версия на себе си, след като получат закачалки.
(От обратната страна нямам проблеми с неуспешните колеги – стига да не се удължи до моите/обществените зони – както и аз обикновено съм човекът, който може да застане да работи с предизвикателния колега, независимо дали е a Пич, който вярва, че е следващото огромно нещо, или всъщност фантастичният мениджър, който хвърля втвърдяващи интриги.)

{Свързани: Точно как да предложим с екстремни колеги}
Кои са няколко от най -дразнещите колеги практики, които сте виждали, читатели? Кои са най -малко любимите ви? (Истории, моля !!!))
Снимка на склад чрез снимки на депозити / IOFOTO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *