Ето точно как да накарате Ким Кардашиян да в 3 лесни стъпки

я обича или да я мрази, няма отричане на факта, че горещата мама на Холивуд има огромен фен. От коса до дрехи и супер секси стилове на грим, особено гримът й за очи, всеки иска да следва дивата и да се поучи от нея. Днес ще ви разкажем повече за това как да получите очи на Ким Кардашиян и в три лесни стъпки, които ни улесняват да подражаваме на външния й вид. Прочетете нататък и бъдете добре информирани, докато ви показваме как да получите очи на Ким Кардашиян!
[Също така прочетете: Трансформация на прически Ким Кардашиян]

Три лесни стъпки за това как да се сдобие с грим на Ким Кардашиян Смоуки
Ако винаги сте желали външния вид на Ким и сте искали да подражавате на известния Ким Кардашиян Смоки око, ние ви представяме три много лесни стъпки, с които да работите. Погледнете и научете повече!
1. Вземете правилната основна основа и консилер
Като начало трябва да имате закупена подходяща основа и консилер. Обърнете се към нашите публикации на Concealer, който ви казва какво би работил най -добре за кожния проблем. Червен консилер за зелени проблеми, жълто и оранжево, за да скриете тъмните си кръгове и т.н.; Concealer трябва да бъде внимателно избран и използван, или иначе външният вид, който желаете да имате, нямаше да премине. След като основата (най -близо до тона на кожата ви) се нанесе по лицето и шията, вземете влажна гъба и я смесете в кожата. Сега използвайте грунд върху кожата на клепачите, за да я приготвите. Грундът от реномирана компания не би позволил на цвета да размаже или износва от капаците. И както е известно, десният прикривач помага да се подготви очите и да се камуфлира, че се намира и под очите.
Източник: ParadiseBeaute.com2. Вместо черно, играйте с някакъв цвят
В повечето случаи, когато мислим за опушените очи на Ким, мислим за сивите, кафявите и черните, за да могат капаците да бъдат оцветени. Тук можете да победите стереотипите и да играете с светлина, за да неутрални топли тонове цветове тук. Проверете нашите цветни стълбове, за да знаете кои цветове се комплиментират взаимно в сферата на топъл тон и след това направете избор, в съответствие с това, което бихте носили. Целта тук е да има гладък градиент от три нюанса, за да се направи един оттенък- например, светло лилаво от вътрешния ъгъл до средната част на очите, умерено тъмно лилаво от средната част до външната гънка на очите и тъмно от външната гънка до външната част на клепача. Вземете четка за апликатор и внимателно ги смесете.

[Също така прочетете: 5 -те тайни за грим на Ким Кардашиян са разляти!]
Източник: thesmallthingsblog.com3. Подгответе миглите с обемна маскара
Ким има дълги мигли, тя не носи фалшиви или може би го прави, ние наистина не знаем, защото медиите казват много. Така че това, което бихте могли да направите, е да приготвите топка от памук и да навиете маскара си в него, което позволява на влакната на памука да се придържат към Spoolie. Сега потопете японте в тръбата на талисмана и леко натиснете миглите. Три удара за върха и един за дъното. Памучните влакна се придържат към миглите за очи, които създават илюзия за дължина. За плътното очертаване на очите щяхме да погледнем тъмния молив на Каджал за вътрешните линии на сълзите- само един удар. И накрая, можете да използвате гел или лайнер за торти, за да създадете безупречната крилат очна линия, известен като подпис на KIMS!

Източник: addisonmagazine.com [SC: MediaD]
Уведомете ни как сте харесали трите лесни съвета за окото на Ким Кардашиян Смоки и ако искате да добавите стъпка повече или да ни кажете за вашите пътища на Smokey Eyes, бихме предложили линия, изпратена до нас, ще направи трика.

Източник: Mirror.co.ukthe Следващата стъпка, въпреки че бихме искали да ви покажем повече идеи за уроци за Smokey Eye от други знаменитости! Внимавайте на това пространство!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *