Какво да носите в Париж, за да изглеждате като Localite

Здравей! Значи имате мечтаната си екскурзия до Париж, всички планирани и всички договорености, с изключение на едно- какво да носите в Париж? Да, оправдано е, като се има предвид, че ние знаем, Париж, „Haute Couture“ има стил и мода, която е напълно различна от стила в САЩ, с който сме свикнали. Макар че е естествено, че бихте искали да се смесвате и да не се разделяте като турист. Парижките жени имат елегантен коефициент на стил, но все пак оценяват удобно и безпроблемно облекло. Техният неусложнен стил е това, което ги кара да изглеждат толкова магнитни, завладяващи, но плашещи. Нека да погледнем на дрехите, които да носите в Париж:
[Прочетете също: Какво да носите в Ню Йорк]

Източник: Standard.co.Ukunderstanding Paris Street Style Fashion
Докато обмисляте какво да носите в Париж, най -добре е да се обобщи модното мислене на Париж, което е изтънченост, простота и стил. Градът е шик, но все пак консервативен с този елегантен ръб. За да елиминирате всякакви шансове да бъдете отделени като турист, имайте предвид модния смисъл на Paris Street Style, докато пазарувате и опаковате за мечтаната си екскурзия.
Източник: Womanfashionweek.comopt за неутрали
Те имат склонност към неутрални цветове и обикновено следват правило „не много повече от 3 цвята“. По този начин, докато избирате дрехи, които да носите в Париж, изберете потисната техника и изхвърлете всички флорални или нещо ярко и блестящо. Черното е избор на сляп човек, тъй като освен че е елегантен и универсален, той ви дава и тънък силует. Не само, че е преобладаващият цвят на Париж, но прави нещата лесни за вас при вземането на „износване“ на всяко пътуване великодушно. Beiges, кафяви, лилави, кремове са някои други цветове, за които можете да отидете. Тъмната и лека комбинация би била идеална.
[Също прочетете: Парижката седмица на модата]

Източник: Pinterest.comLeave Отдих от свободното време отзад
От свободното време носи като суитчъри, къси панталони, обувки за тенис, подрязани панталони и т.н. са някои предмети, които просто не са съвместими с Париж. Вместо това, неутрални цветни дънки, панталони, поли, блузи и върхове с отлични женски разфасовки и произведения, основни и изискани вечерни рокли, жилетки, пуловери, пуловери, блейзери, палто и т.н. са отлични дрехи, които да носите в Париж. Проверете времето в Париж по време на пътуването си, като се има предвид, че опаковката за Париж варира значително в зависимост от сезона там. Хей! Не забравяйте да опаковате чифт дънки за себе си. Разливайки се извън нишата на тийнейджърите, тя бързо се превръща в тласък, много обичан при всички възрастни.
[SC: MediaD]

Източник: Stylep.comAccessories и шалове са важни за завършването на вашето изявление за стил
Това, което е гарантирано, че ще ви удари за Paris Street Style е липсата на етикети на марката, единични парчета за подпис или определени дизайнерски артикули. Общи парижани като страхотно прилягане и качество, за да получат цялостен вид на неусложнен модерен, атрактивен стил, който е секси, без да се движи над върха. Тяхната обличане предполага създаване на специален ансамбъл чрез правилно смесване и съвпадение и акцентиране на безкрайни фасети с шалове, колиета, обеци, колани, чанти и т.н. Това ви облекчава в опаковането на твърде много дрехи, които да носите в Париж. Изберете върхове и панталони, които могат да се съчетаят с други дрехи във вашия куфар. Вместо това изберете аксесоари, за да подправите основните си тоалети. И да, не забравяйте шалове, които са много повсеместни в Париж. Можете също така да се отдадете на пазаруване на шал в Париж, което може да бъде и страхотни сувенири. Наблюдаването на парижки жени може да бъде доста образовано в изучаването на умението да дърпате тоалети заедно.
Източник: pinterest.comrelax с косата и грима си
Това, което може да ви накара да изпиете от наслада, е Fret, от който бихте се освободили над прическата и грима си. Въпреки града, водещ на модния бягство, парижките жени са умиращи фенове на „ау-естествения“ вид. Небрежните, неструктурирани и лесни прически с минимален грим определят средна жена в Париж. Избирайки „фини“ над „Flashy“, всички те са за възприемане на вътрешната красота. Да, наистина не е нужно да опаковате всички онези комплект за грим. Просто основите биха били достатъчни. Да не се споменава, цялото време за бонус, което бихте имали на ваше разположение да проучите и да се насладите на Париж!

Източник: StyleandTheCity.comdump Tennis обувки за удобни
Накрая обувките ще завършат цялата ви рокля. Имайте предвид, че Париж и ходене са синоним. По -ярката страна е, че можете да се насладите на всички онези вкусни свежи сладкиши и спомени, без да се притеснявате за теглото! Ходенето ще гарантира, че оставате във форма. Изберете обувки, специално създадени за ходене и много стъпка катерене. Паметниците и навигационните калдъръмени коридори ще тестват обувките ви до хълбока. Мокалиси, чифт апартаменти или ботуши с къси токчета са други предмети, които можете да мислите за опаковане. Опитайте се обаче да не опаковате нова двойка, а такива, които са преминали огъня на тежко ходене. За турист Париж не е оптимален град за „разбиване“ на нови обувки.
[Също така прочетете: Ето за какво става въпрос за Турция!]

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *