Какво да носите, за да работите, когато е неоспоримо топло

Какво трябва да носите, за да работите, когато е неоспоримо топло?
Не разбирам за вас, но едва ли мога да повярвам, че е ноември – ми се струва супер топло. Преди сме говорили за това кога има произволни прекъсвания на дати върху дрехи (например кога да спрете да използвате чорапогащи, както и дали можете да носите голи крака през зимата), но не след време – така че нека обсъдим.
На снимката: Неправилен снежен човек, първоначално качен на Flickr от Ричи Диестерхефт.
Дами, точно колко от вас са направили сезонната смяна на гардероба, както и да оставите всичките си дрехи за топло време-както и как точно се приспособявате? Има ли някакъв вид дрехи, които не сте виждали от няколко седмици, които се вълнувате да носите отново?

От обратната страна – търкаляте ли очи към някой, който използва неща, които смятате, че изглеждат нелепо мислене за някои магазини, вече пламващи празнична музика?
За моя $ 0,02 се вълнувам да извадя няколко от по -дългите жилетки, които вече съм сложил, тъй като изглеждат глупаво с по -късите си зимни палта – както и може би просто трябва да извадя предпочитаните от мен сандали, когато Излизам в петък вечер. (Трябва. Боя.
Читатели, към вас – какво носите да работите, когато е неоснователно топло? Какво е извън границите; Какво ще откриете метод, за да го накарате да работи?
PSST: Тези якета на суитчър правят фантастични топери за между метеорологичното състояние като този!

На снимката по -горе, фантастични якета за суитчър за офиса: черно / тъмно / черно / сиво / изрязано черно
Тази публикация съдържа партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *