Как да отключите тайните на мъжкия стил

6 клавиша за по -добре обличане (и усещане)
Всички ние имаме свои собствени причини да вземем решението – за да направим ангажимента – да се обличаме по -добре и да вложим малко време и усилия във външния си вид и как се представяме на света. За някои от нас това е средство за самоуважение. А от друга страна, това може да бъде начин, по който проявявате уважение към хората около вас.

Може да има сантиментална стойност, като може би баща ви и дядо ви се обличаха добре и искате да продължите това наследство. Може би го правите за увереност. Може би го правите, за да покажете на хората, че сте типът човек, който се интересува от това да направи абсолютно най -доброто, което е възможно.

Каквато и да е вашата причина, тези следващи шест принципа ще гарантират, че винаги вземате възможно най -информираните решения, докато изграждате и развивате гардероба си.

х

10 ъпгрейди за незабавни и лесни мъжки стил

Още видеоклипове

0 секунди от 5 минути, 10 секунди

След това
Гардероба на капсулата на върховния начинаещ
09:22

На живо
00:00
05:10
05:10

МАГАЗИНЪТ

Разгледайте нашата колекция от персонализирани мъжки дрехи и аксесоари

Разгледайте

1. Универсалност

Универсалността означава да можете да правите повече с по -малко. Наличието на килер, пълен с дрехи, не означава, че имате повече опции – вероятно просто означава, че имате много дрехи, които не носите. И се обзалагам, че ако това сте вие, че когато отидете да се облечете сутрин или да изберете тоалет за каквото и да правите или където и да отидете, обикновено се чувствате претоварени и че вероятно сте казали в някакъв момент, “Нямам какво да облека.” И това започва този порочен цикъл на натрупване повече и не се прави достатъчно с него.

И така, преди да купите нещо, задайте си въпроса: Колко различни начина мога да нося това? И ако отговорът е по -малък от три – или повече, може би? По -малко от пет? – помислете дали всъщност трябва да купите това парче.

2. Безвремие

Има причина да наричаме определени парчета класически. Костюм за военноморските сили? Класически. Средно-сив фланелен костюм? Класически. Това са класики, защото винаги изглеждат добре и никога не излизат от стил. Опитът да бъдеш в крак с тенденциите е изтощителен, източвайки се на портфейла и дори бих казал, че те оставя по -малко изпълнен дългосрочен, отколкото да се обличаш по по -класически и безвременен начин. Чувства се добре, когато гледам в гардероба си и гледам костюм или нещо подобно и казвам, че го имах в продължение на седем години и все още бих могъл да го нося, все още изглежда добре днес, все още изглежда уместно и като че ли принадлежи.

3. Качество

Аз съм твърдо вярващ, че получавате това, което плащате. Баща ми ме научи на това и наистина мисля, че е прав. Това се разигра много, много пъти в живота ми лично, когато се опитвах да реша между вариант с по-висока цена и нещо по-евтино и по-евтино по отношение на качеството.

Всеки път, когато отидох за последния – по -евтиното – съжалявах веднага. Понякога можех да го върна, понякога трябваше да живея – и да се уча – от последствията. Така че винаги съм готов да похарча малко повече за нещо, което е добре направено и което знам, че ще продължи. Помислете, че стабилна инвестиция.

4. Достъпност

Да бъдеш стикер за качество не винаги означава да се налагаш много пари. Винаги има множество нива на опции и ценови точки за конкретни продукти и ви насърчавам винаги да купувате абсолютно най -доброто, което можете да си позволите и това има смисъл за вашия бюджет.

Ако парите не са обект и искате да поръчате цял поръчан гардероб, определено няма да ви спра, но за останалите от нас, изборът на най -висококачествените артикули в нашата собствена зона на икономически комфорт ще ви получи най -големия взрив за вашия Бък, това е, което всички търсим.

И още едно нещо, което ще добавя, е, че ако изглежда евтино, вероятно е така.

5. Фат

Ако тук говорим за мъжко облекло – което, последния път, когато проверих, бяхме – Fit е един от най -важните елементи. Също така момчетата обикновено се объркват. Носенето на костюм с два размера е твърде голям или може би подгъва на дънките ви се изтрива, защото е твърде дълго и се хваща под петата ви. Всички вероятно сме били там в един момент.

Това, което трябва да разберете обаче, е FIT отнема време. Купуването на багажника – освен ако не сте благословени с тялото на модела на размера на извадката – никога няма да бъде перфектно. Може да ви вкара в балпарка, но не забравяйте, че един размер не отговаря на всички.

И едно от най -добрите неща, които можете да направите, за да поправите това, е да намерите добър шивач и да развиете връзка с него или нея. Правилното приспособяване отнема време, така че бъдете търпеливи, тъй като смятате този аспект на мъжкото облекло.

6. Увереност

Ако не вярвате в това, което носите, ако не се чувствате добре да го носите, хората ще могат да кажат. Сега другата страна към това е онази се обличане добре, обличане на вечно, носене на най -доброто качество, което можете да си позволите, и парчета, които ви пасват – вижте, че ви казах всичко, което всички са работили заедно тук – всички от тези неща могат да ви накарат да имате повече увереност .

аз ТойТова отново и отново и отново от момчета, които са се ангажирали да се обличат по-добре, че просто се чувстват толкова по-уверени и имат повече самоуважение. И много хора казват, че увереността е най -стилното нещо, което човек може да има в гардероба си.

Благодаря, както винаги, за четенето.

Стилно твоя,

Брайън Сакава

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *