Как да стилизираме облекло с ботуши с високо коляно през този сезон

точно как да стилизирате облекло с ботуши с високо коляно през този сезон-над ботушите на коляното се връщат всяка есен/зима, тъй като на истината те винаги са толкова универсални .

чрез blankitinerary
Те могат да бъдат открити в различни стилове, както и в цветове, както и трябва да изберете този, който се вписва напълно в крака ви. Когато първо ги опитате, може да ги откриете странно как точно изглеждат на краката ви, но когато ги стилизирате в правилния метод, няма да искате да ходите в други ботуши.

чрез whowhatwear.co.uk
чрез vivaluxury.blogspot.com
чрез southerncurlsandpearls.com
чрез LittleBlondeBook.com
чрез Fake-Leather.com
Можете да ги носите от работа до празнуване, като същевременно ви осигурявате защита срещу мразовити, както и в точно същото време, осигурявайки ви стил. Ботуши с висока коляна или така наречените ботуши за крака могат да бъдат открити в различни стилове, както и цветове, както и трябва да изберете този, който се вписва напълно в крака ви. Този тип ботуши изглеждат най -добри на високи дами.

чрез brooklynblonde.com
Бедро-висок клас-ботуши с рокля-лайца
Как да стилизираме облекло с ботуши с високо коляно през този сезон чрез Southerncurlsandpearls.com
4.-Velvet-Over-the-Knee-Boots-With-Tweed-роклята
Тези стилни, както и стилни ботуши изглеждат фантастично, когато са сдвоени с основни тоалети, тъй като са силни, както и наистина се открояват сами. Въпреки това, бъдете предпазливи, като използвате тези ботуши, ако сте в най-тежки или къси крака или къси крака, тъй като това може да ви накара да изглеждате само спънати, както и да преодолеете рамката си.

4. Кашмере-рокля-с бедро-ботуши
3. Бедро-ботуши с дънки и блейзър
Как да стилизираме облекло с ботуши с високо коляно през този сезон

Запазете

Вижте също

Магазин и стил, зимна мода
Точно как да стилизираме зимното облекло, както и къде да ги пазарувате

Запазете

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *