Митове за фланелни дрехи, които всеки любител на модата трябва да знае!

Митове за фланелни дрехи, които всеки любител на модата трябва да знае!
18/09/2017, публикувано от Alanic Global
„Проверени тениски с вълнена текстура“ – това е картината, която идва на ум, когато мислим за облеклото на фланела. Но това ли е всичко, на което трябва да вярваме за фланела? Тъй като модната еволюция е включена и милиони нови дизайни, модели и тъкани се появяват всеки сезон, Flannel също прие нова форма. Добавеният стил, подобрените дизайни и смесването от тъкани направиха фланела много по-подходяща материя за всички атмосферни условия. Можете също така да ги носите в много различни стилове. Независимо дали харесвате рапъра модата, стила на гръндж или като цяло мъжкият дървен материал – фланелът е последният отговор на всички тях. Е, ако все още не сте сигурни в приемането на фланела като вашето ежедневно облекло и искате да знаете много повече за него, ето някои нарушители на мита за вас.

Flannel не е само за зимата:
По -рано фланелът беше изработен с вълна. Все пак сега имаме това убеждение, че фланелът е направен само от вълна и поради тази причина може да достави топлина. Използването на фланела започва в Уелс, където фермерите са носили това, за да се предпазят от елементите. По-късно тя се носеше от дървесните якове, които бяха много повече ангажирани в бизнеса за рязане на дървета. След този фланел беше почти невидим. Грънджната музика даде на Flannel запис в света на модата. И досега Flannel остава популярен вариант дори сред известните личности. Flannel е най-доброто ежедневно облекло, което колежаните обичат да парадират.

Карета не е фланела:
Много от вас може да не знаят, че карета и фланелът не са едно и също нещо. Разработихме това вярване, защото фланелът винаги е бил достъпен в модела на карета. Но трябва да помним, че карета е отпечатък, а фланелът е плат. Проверките, които виждате на женските фланелни тениски на едро, се наричат ​​карирани. Този модел може да се приложи върху всяка друга тъкан, освен фланела. Това е причината; Трябва да знаем, че всички кари не са фланелни и обратно. Компаниите на фланели Clothing USA иноватират различни нови щампи за фланелни тениски, които можете да изпробвате. Ако сте търговец на дребно, тези нови фланелни дрехи са най -доброто нещо, което можете да предложите на клиентите си.
Фланелетното облекло се свива след измиване:
Друго грешно понятие за фланела е, че се свива след измиване. Понастоящем, поради смесването на няколко други тъкани, фланелът стана по -силен. По -ранната версия на фланела се свиваше след измиване. Но сега тъканта е много по -подобрена и не се поддава на свиване.

И така, сега направете фланелни дрехи за ежедневието си.

Етикети:
фланелни дрехи
Flannel Clothing USA
фланела тениска САЩ
Фланелни тениски САЩ САЩ
Женски фланелни ризи на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *