Ръчно отпечатани и органични тениски

Както можете да видите по-горе, днес промотираме оригинални, ръчно отпечатани, органични тениски. Ето как се заинтересувах от марката Lostshapes.
Lostshapes е компания за облекло, която продава тениски с производство на Quality Artisan. Всички шаблони са ръчно изтеглени, изрязани на ръка и отпечатани на ръка екран в своето студио. Това всъщност показва, че те поставят душата си във всяко произведено облекло.
Основният дизайнер зад цялата магия се нарича Анна Бриндъл. Целта на Анна не е да следва тенденциите или да бъде в крак с съвременната мода, а да създаде нещо оригинално, което ще бъде запомнено. Работейки от нейното малко гаражно студио в Западен Сомерсет, нейните творения се превърнаха в истинско вдъхновение за тези, които искат да запазят околната среда. Тя гордо обяви на своя уебсайт: „Не бих започнала тази услуга, ако не можах да намеря уважавани доставчици на органични, екологични, доста търгувани продукти, на които да отпечатате. Има много нискокачествени, химически взривени тениски, които вече се избиват от експлоатирани работници, благодаря. ”
Анна Бриндъл, работеща в своето гаражно студио

Нейният начин на живот, любовта й към природата и към ретро дизайните се вижда от всички творения на изгубени форми. Това, което наистина харесвам в нейната работа, е, че тя не се ужасява да показва истинските си идеи и не се ужасява от оригиналната. Анна използва само органични материали? Искам да кажа, наистина, тя ли е супер жена? Ще ви позволя да се уверите сами и ако искате да знаете много повече за Анна и изгубени форми, вижте официалната страница на уебсайта.
Ръчно отпечатани и органични тениски

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *