Тениски, които всеки тип фен на Star Wars биха харесали

Star Wars, са се насочили към историята на поп културата, както и в бъдещето. За президентските избори през 2016 г. в Украйна, Дарт Вейдър, Степан Чубакка (Чеубака), Учителката В. Йода, както и Падме Н. Амидала са кандидатите на уеб празника на Украйна.
Несвързани, Teecraze състави 144 стилове на тениски за всички ентусиасти на Wookie там. Избрахме нашата много обичана десет:

Разпитвам дали това е розовата врата, с бисквитки, който ги е довел до тъмната страна.

За всички развълнувани там!

Перфектен тройник за отпуснат петък.

В галактика, далеч, далеч, има планета, с бисквитки, приготвени с шоколадов чипс, а не с стафиди. Точно така разграничавате тъмната страна от страхотната страна.

Елегантен, староучилищна дизайн.

Купете тази тениска и изпийте чай, нека ни.

Изглежда като Пинки, както и мозъкът, осигурен при опит да поеме света и успя да поеме звездата на смъртта. Трябва ли да им кажем или трябва да ги оставим да злорадрат?

Междузвездни войни удовлетворява Pokemon. Не мога дори да представя Pokémon, който бихте уловили, като запазите това нещо, нито бих искал.

Как да започнем разговор, както и изкуството страстен или фен на Междузвездни войни? Просто носете този римейк на популярната картина на Gustave Klimt „The Kiss“, както и ще убиете две птици с един камък.

Черепът на Dia de Los Muertos е стил, удовлетворен навсякъде, но Dia de Los Muertos X Trooper е гениален, както и свеж!
Ако сте любопитни за останалите 134 дизайна, проверете останалата част от списъка на Teecraze!

0/5 (0 отзиви)

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *