Уютни руски модни изявления за студени индийски зими, от които не можем да получим достатъчно!

Това, което просто обичаме в руските модни саги и особено за зимите е, че концепциите, с които излизат, са естетически приятни за очите и също са много функционални. В Индия, въпреки че нямаме голяма част от подзелевата температура в цялата страна, с изключение на няколко части, където планинските терени се удрят ниско, бихме могли да научим нещо или две на обличане надясно за ледените студени климати от руските модни експерти .

Руски модни тенденции:
Поради факта, че Русия е студена страна, Clime Wise, руски моден дизайнер по този начин излезе с много уютни и шикозни руски модни тенденции, за да се изпробвате.

Вълнени черни скейтърски поли:
„Боядиса ме като руска звезда“ е това, което всеки пит би казал, когато се обличат в тъмно черна скейтър пола и черни чорапи на рибена мрежа с токчета за краката.
Източник: Lookbook.Nugorgeous с дълги течащи палта:
Великолепните дълги течащи палта Peplum са оцветени, за да носите почти всичко. От индийски до запад, индо-западен до шикозни ежедневни номера на уличния стил, великолепният ансамбъл „Дълъг Пеплум“ ви държи топло и шикозно.
Източник: GetTyimages.Inrussian Hats за топлина:
Руските шапки с изкуствена козина могат да бъдат сдвоени с всичко, което решите да носите. Те работят добре, за да запазят главата и ушите защитени от ледения взрив. Изцяло бял или изцяло черен ансамбъл седи доста с разкошната руска глава за зими.

Източник: FashionVibe.Netlong Поли:
Поддържайки се в тон с руските традиции и вземайки реплика от дългите руски поли, Юпе Лонг Лайн толкова жизнено и ярко носи положително докосване до сивите и сините, правейки зимните кръгове.
Източник: Armstreet.compretty Floral Faux Fur Jackets:
Останете топли и уютни, докато ветровете издухат сурови и студени там, носейки едно от най -сладките флорални отпечатани якета с изкуствена козина, докато купонясвате през нощта или може би излизате на среща на вечеря с някой специален тази зима.

[Също така прочетете: Колумбийските модни изявления]
Източник: HomeSecurity.PressPavlovsky шалове:
Отговорът на Русия на индийските шалове Pashmina, шал Павловски е шикозно разкрасяване, което поддържа тялото топло и носителя, и модница в собствените си права.

Източник: crinolinesetcie.blogspot.comgorgeous племенни руски палта:
Носете ги с панталони или ризи и поли, гамаши или панталони, великолепните руски бродирани палта ще бъдат уютни изявления, които да направите, когато сте навън с приятели за кафе или в кръчмите.
[Също така прочетете: Джулия Винс: Руската мускулна Барби]

Тъмни голи кожени палта:
Спуснете елегантния поглед върху работата с тъмни голи кожени палта, носени над вашите офис костюми. За краката можете да изберете черни непрозрачни чорапи или гамаши.
Източник: hijabku.infofaux козини:
Сдвоете вашите изкуствени кожени палта с тъмен връх и деним и не забравяйте да носите ботуши с дължина на глезена в тъмни голи за краката.
Източник: Pinterest.cl/leovonzehalf Tweed Check Coats:
Половинни палта от туид могат да се носят с индийски и индо-западни числа или почти всичко, в което бихте били небрежни. Още веднъж, като се има предвид, че климатиците, вие бихте искали да редувате между фак козините на туида и нормалните.
[Също така прочетете: Създаване на модна почистване през зимни палта]
Източник: vogue.comcolorful забрадки:
Вашият гардероб трябва да има много цветни забрадки за покритие и защита. Те не само добавят стил и шикозно докосване до цялостната ви личност, но ви карат да изглеждате като ревяща дива надолу и по улиците.
Източник: Outlookweekly.Netchristmas Тематични зимни пуловери:
Доста придирчив жребий не би искал да носи „грозния зимен тематичен пуловер“, но когато говорим за руски модни тенденции, човек не може да не открадне поглед от време на време. Носете зимния пуловер Christmassy с гамаши или деним и тръгнете към колежа.
Източник: Whowhatwear.com Да се надяваме тези руски вдъхновени модни тенденции да ви научи на нещо или две на това как да бъдете висши и модерни този път? Пишете и ни уведомете кои тенденции също са ви уловили вашите фантазии!

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *