6 Ужасяващи неща, които се случиха с зависимите от грима и красотата през 2015 г.!

От ден на ден говорим за грим, красота и стил. Но на каква цена? Наистина ли е безопасно да носите грим всеки ден? Въпреки че, не можем да си представим лицето без един основен слой овлажнител, грунд и BB крем, здравословно ли е? Да се изпием и да се изпечем?
Може би е така, може би не е.

Нека ви преведем през 6 ужасяващи приказки за младежи по целия свят, които получиха киселия край на сделката тази година. И тогава можете да решите сами дали е наистина достоен или не.
1. Падане на косата
Падането на косата е един от най -често срещаните неволи на жените по целия свят. Но какво правите, когато косата ви започне да пада в петна поради определен шампоан и балсам, който сте използвали? Споделянето на една такава история във Facebook беше Трейси Хаштън. Ето кратък поглед върху нейната история на ужасите.
[Също така прочетете: Бедствия на косата на знаменитости – Боливуд и Холивуд]

Източник: Facebook.com2. Лоши вежди?
С Лиъм Нийсън ще ви намеря и ще поправите веждите ви меме, който върви вирусно, тийнейджърите са в силен натиск, за да усъвършенстват веждите си. Събуждането и гримът не е възможна реалност, така че някои търсят постоянни решения. Като да умрат веждите си. Но какво ще стане, ако се изгорят? Е, те живеят с него.
Източник: Seventeen.com3. Оцветете косата ми, моля?
Twinkle Khanna има перфектните брави от червено и кафяво. Обмисляхме да оцветим косата си следващия месец в точния цвят. Дори направихме нашите изследвания на сянка. Но тогава се натъкнахме на тази хубава дама, чиито очи се издухаха поради боя за коса. По -добре внимавайте, а?

Източник: CreepyBasement.com [SC: MediaD]
4. Проблем с миглите?
Онзи съдбовен ден, когато къдренето на миглите на Майли Сайръс отряза миглите си, е белязана в историята завинаги. Нищо чудно, че всички сега ни казват да похарчим къдренето на миглите на Шу Уемура, която ни струва 20 долара!

Източник: Instagram.com5. грозни нокти?
Веднъж Фавад Хан каза, че ноктите на жената са първото нещо, което забелязва. Но ако лакове за нокти ги правят такива (снимка по -долу), най -добре стоихме далеч от тях!
Източник: Instagram.com6. Татуировката на къна се обърка
Спомняте ли си онези песни на Falguni Pathak, при които очертаването на вашите мехенди с черно багрило беше супер готино? Този тийнейджър се опита да татуира крака си с черна къна. Само, стана лошо и изгори крака й.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *