Как да стартирате компания за тениска в 5 основни стъпки

как да стартирате бизнес с тениски
Как да стартирате компания за тениска може да изглежда лесно и забавно. Зад сцената има значителен арсенал от техники, които човек трябва да знае, ако е готов да стартира в бизнеса. Тези 5 бързи стъпки ще ви помогнат да разберете някои от основните аспекти на това как да стартирате компания за тениски, продаваща персонализирани дизайни на тениски.
1. Направете своите изследвания и планиране
Когато решавате да стартирате компания, която продава тениски, трябва да имате основна информация за индустрията за дрехи. Трябва също да имате солиден план на компанията, за да гарантирате печалба на вашия бизнес. Вижте успешните фирмени марки за предложения за това как са успели, може да са много полезни. Трябва да установите бюджета си, преди да решите да влезете твърде дълбоко в бизнеса. Може да имате значителни планове, но малък бюджет, така че се уверете, че имате достатъчно ресурси, за да задоволите очакванията си.
2. Определете себе си като марка
На първо място установяването на вашата марка със сигурност е една от най -съществените основи на вашия бизнес, така че трябва да обърнете много внимание на тази глава. Вашата марка представлява целия ви имидж и начина, по който се възприемате от клиентите.
Вашата марка трябва да има вашата отличителна личност, тя трябва да бъде уникална, като вас и марка, която има силна личност, винаги се откроява! Помислете за силно име и етикет, за да капсулирате марката си в едно изречение, за да накарате тълпата да знае за какво става въпрос за вашата компания.
Трябва да разберете целите си и целевия си пазар, за да решите какъв вид дизайни на тениски ще получите отпечатани. Друго добро нещо, ако ще настроите ясна самоличност, можете да започнете да кандидатствате в партньорски програми като споделяне на продажба

3. Създайте вашите графични дизайни
Трябва да направите някои изследвания в интернет, за да видите най-новите тенденции в облеклото, какво иска общността на тениските. Сега, след като сте избрали какво да получите, трябва да намерите графичен художник. В случай, че сами не сте графичен дизайнер, можете да намерите много талантливи дизайнери на сайтове на свободна практика като Гуру, Еланс, Одеск или в сайтове за състезания с тениски като DesignByHumans, Zazzle или RIPT. Можете да намерите стила, който ви подхожда, като проверите миналите произведения на художниците и ги наемете.
Също така, силно препоръчваме GraphicLoot, където ще намерите огромни графични сделки, дизайни на тениски, векторни илюстрации, шрифтове и дори многобройни безплатни

Ако имате по-нисък бюджет, можете да изберете най-достъпната възможност за вашия бизнес: закупете вектори без роялти и да създадете свой собствен дизайн. Можете да намерите много за избор от тук: www.tshirt-factory.com. Недостатъкът е, че дизайните няма да са уникални, но трябва да признаете, че е много по -евтин.
4. Познайте конкуренцията си
С въпроса „Как да започнем бизнес с тениска?“ Винаги следете другите компании за дизайн на тениски, от които ще се състезавате. Трябва да проверите техните дизайни, техните цени и промоции, а също и да се научите от тях, да не ги копирате. Ако те са успешни, така можете, но трябва да дойдете с свежи идеи на същия стар пазар. Следете успешните и не забравяйте да цените по подходящ начин тениските си. Накрая помислете за разходите, направени при изработката на тениски, като материал, печат и маркетинг.

5. Намерете печатница и празен доставчик на тениски
Можете да избирате от широка гама от празни компании за тениски като Sanmar, Alphabroder и др. Изглежда, че това ще бъде вашият физически продукт и вашият избор ще се отрази много силно на вашата марка. Има някои сайтове, които приемат дизайни на тениски. Те ще ги отпечатват за вас при поискване. www.jakprint.com и www.storenvy.com са две страхотни печатници.
Има много различни видове тениски, но трябва да вземете решение въз основа на вашия вид дизайни на тениски и целеви пазар. Например, можете да изберете Tultex, American Apparel, Anvil, Next Level, Alstyle, Bella, Bay Island и много други. Изглежда, че дебелината на тениската също трябва да бъде от съществено значение, когато сте избрали вашия празен тип тениска. Дебелината варира от 120gr до 200gr, а оптималната е 180gr.

Късмет!

5/5 (1 преглед)

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *