Направи си сам нехирургични маски за лице за вашето спасяване

, който не желае да парадира с кремообразен, светещ и много чувствен тон на кожата? Ръце нагоре, ако сте на същите линии като нас! И чувайки вашите молби, тук имаме пет нехирургични най-добри маски за лице, които да използваме.
[Също така прочетете: Колко често трябва да използвате маска за лице?]

Ето някои много ефективни маски за лице в Индия
Продължавайки по пътя на „Направи си сам“, нямаше да има болка и всички придобиване, за да се събереш. Прочетете!
Лимон и извара
Добрата стара рецепта на чаша лимон и няколко супени лъжици извара никога не може да бъде подценявана. Едно от най -добрите маски за лице в Индия, които някога ще се появят, защото дните на нашите баби, витамините и съставките на културата на живо в рамките на тази отвара могат да върнат живота на увисналата кожа. Той не само повдига кожата сама по себе си, но и я прави твърд. Маската за лице трябва да се държи на кожата за половин час и програмата трябва да се извършва два пъти седмично.
Източник: BeautyHealthtips.Inblueberry Paste и мед
Чаша боровинки, залепена, на която се смесват десет капки мед; образува естествен лифтинг на лицето у дома. За пореден път, фантастична и една от най -добрите маски за лицето, антиоксидантите в плодовете помагат да се борят с напълно свободни радикали, стареене и увиснала кожа, докато капките мед помагат да се съживи кожата, да я попълни и носи и естествен блясък. Маската също така помага за изтриване на фини линии, линии за устни, линии за смях и т.н., а този пакет трябва да се използва три пъти седмично в продължение на половин час!

Източник: Aliexpress.Comegg Whites и розова вода
Яйчен белтък и няколко капки розова вода трябва да бъдат смесени и държани във фризера, за да се направи този пакет. След като е добър и студен, нанесете опаковката по цялото лице и шията. Измийте го след половин час и отново изплакнете с розова вода, така че миризмата на яйцата да не остане. Можете да добавите към него капсула и витамин Е. Колагенът в яйчния белтък помага да се затегне кожата и кара твърдата еластичност да се върне със сигурност, докато розовата вода с антиоксидантите си помага да се победи напълно свободните радикали. Тази конкретна програма трябва да се извършва три пъти седмично и за половин час при всяко заседание, за да се появят най -добри резултати.
[Също така прочетете: Незабавни маски за светещи лице]

Източник: Pinterest.comAvocado и мед
Това не е маска за лице, с което Индия би била много запозната, но хората в източната част на Европа я използват доста често, за да помогнат за победата на фините линии, бръчките и други. Добавете няколко капки мед в пастата на авокадо и го нанесете по цялата кожа. Оставете пастата за половин час и измийте с топла вода; Крайното изплакване с розова вода. Правете това три пъти седмично и вижте как кожата ви свети!
[SC: MediaD]

Източник: Pinterest.comegg и захарен скраб
Едно бяло от яйце с две супени лъжици бели захарни гранули би било достатъчно, за да помогне за повдигане на кожата и да се направи и твърда. Разхлабената кожа или провисващите характеристики биха били отминали, когато тази конкретна маска за лице за кожа се използва три пъти седмично в продължение на половин час при всяко заседание. Нанесете маската и я измийте при суха, под студена течаща вода. За да избегнете миризмата на яйца, използвайте розовата вода като окончателно изплакване!
[Прочетете също: Rose Face Pack]

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *