Плитки прически 101 за Girly You

Плитката е плитка. И това се нарича от различни имена – разхлабени плитки, плитки на поетична справедливост (справедливост от различна природа, предполагам), плитки на кутии (за щастие няма Dishum Dishum), единични плитки. Боже мой речникът на плитка расте от шевовете, но така или иначе звучи интересно. О, има още една, груба плитка (която няма връзка с държане на недоволства). Знаменитости като Ума Търман е отправила плитка, така че знаете, че кръстосаният универсален призив на Braid 101.
[Също така прочетете: Прическа с висока сплетена корона – сега, направете го като професионалист!]

Има толкова много начини да се разделите и да сложите косата си със стил, че ще загубите броя. Затова продължавайте да сплитате и се наслаждавайте на всяка минута от него, докато ви превеждаме през Braid 101 (това не е James Band 007, така се отпуснете).
Преди да започнете да правите плитката по ваш избор, не забравяйте първо да изправите косата си, тъй като те са лесни за управление. Това, което можете да направите, като напръскате косата си с малко вода и бинго, вече можете да започнете пътя си, за да получите сплетена прическа.
Fishtail плитки
Може да изглежда сложно, но не е. Има само две секции на косата. Всичко, което трябва да направите, е да издърпате участъци отвън и да продължите да го пресичате в противоположната страна. Просто и без усилие, какво казва? Погледнете диаграмата по -долу.

Източник: Brit.Cofrench Braid
За да го създадете, дръжте едно нещо в ума си. Вие правите традиционна плитка в горната част на главата си и след това работите надолу, като я завършите. Погледнете начина, по който трябва да се направи и ще разберете колко пикантна мис френски ще излезете.
[Също така прочетете: модерни прически]

Източник: brit.co [също прочетете: прически за шаферки за дълга коса]
Холандска плитка
Наричана още плитката „отвътре навън“, холандската плитка е, когато трябва да получите ръцете си, за да пресечете косата „над“, вместо да се „под“ една друга.

Източник: Brit.comilkmaid плитка
Сега този е лесен за създаване. Всичко, което трябва да направите, е да създадете две сплетени пигтейли и да ги прикрепите върху короната на главата, нещо като как изглежда лентата за глава, когато се постави на върха на главата. Тази сплетена прическа е по -лесна за начинаещите и е идеална за парти или небрежна дата.
[Също прочетете: прическа на Дженифър Анистън]

[Също така прочетете: Прически за сари]
Източник: Pinterest.com Waterfall Плитки
Този романтичен тип плитка има причудливо усещане към него. Дава ви усещане, сякаш по -голямата част от косата тече надолу. За да го получите, вземете малка част от косата около храмовия регион, след което го препечете. Пуснете едно парче от плитката и изберете друга ключалка на косата. В интерес на истината продължавайте да сплитате и продължете да пускате следващата ключалка на косата. Това е като да изберете парче от косата си и след това да я плетете. Повторете този цикъл, за да получите желаните резултати.
[Също така прочетете: прически с черна коса]]
Източник: Pinimg.comnow, че сте виждали някакви люлеещи се сплетени прически, продължете напред и поздравете на човек, на когото се възхищавате на всичко това, докато сте се обличали в Braid 101!

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *