Вълнуващи модни тенденции, които да погледнете през 2022 г.

, докато 2021 г. се отнасяше до горещо розово, логомания, блокиране на цветовете и тенденцията „гореща гот“, 2022 г. е свързана с връщането на секси назад – и не бих могъл да бъда по -развълнуван ! Изглежда, че модните тенденции от 90 -те и 2000 -те години се завръщат и те се засилват в тази година на модната тенденция. As we are easing off the lockdown restrictions, our days ahead in post-pandemic are looking brighter and it’s time to celebrate with these retro-inspired collections of micro-mini skirts, sky-high heels, and low-slung waistlines, all in the Име на модата. Ето няколко вълнуващи модни тенденции, на които да внимавам през 2022 г., които лично с нетърпение очаквам да опитам тази година.

< >

Вълнуващи модни тенденции, за които да внимавате през 2022 г.
Големи блейзър и яке
Соейки със стилни възможности за 2022 г., огромен блейзър е нещо, което да очакваме с нетърпение. Тази година помислете, колкото по -добре, толкова по -добре! Тези огромни блейзери са гъвкави и имат възможност да съответстват на всяко облекло, от суитчъри до рокли. Блейзърс са се развили от бизнес и телбод на работното място до ежедневни, ежедневно износване, издигане на вашия стил. Класическият артикул получи преобразуване с живи цветове и изваяни форми. Големият блейзър несъмнено пое, като е тенденция и достойна за инвестиция на разходите, както се вижда както по улиците, така и на пистите на Седмицата на модата.
Разхлабени панталони
Тенденцията с широк крак все още е силна. От 90-те до началото на 2000-те хора обичаха звънеца и панталони с широки крака, защото бяха удобни, дълги крака и стилни. Всичко зависи от вашия стил. Тези дъна са чудесни за носене за всеки повод или сезон. Това е съществено облекло, което всяка жена трябва да притежава в гардероба си. Няма значение от какъв цвят или материални панталони или панталони са направени; Колкото по-разхлабени и торбести са, толкова по-добре ще изглеждат през 2022 г. В този пост нося разхлабени панталони с широки крака. Аз съм огромен фен на панталоните с широк крак, както можете да видите в предишните публикации тук и тук.
Обувки на платформата
Тази година стилът на обувките „It“ е петите на платформата. Въпреки че те са от години, се очаква да бъдат популярни тази година 2022 г. Независимо от вида на токчетата на платформата, които сте избрали през този сезон, те трябва да са високи. Тези токчета са гарантирани, че ще ви дадат добавени инчове към вашата височина. Има и фактът, че обувките на платформата са значително по-удобни от техните стилове с нисък ток … невероятно нали? Те може да не са дълготрайна тенденция, но обувките и ботушите на платформата могат да ви придадат класическо усещане, пънк или по-изискан вид на 70-те години в зависимост от дизайна, който сте избрали.
Мини поли
Чудите се какви поли са в стил и да се върнете тази година? Мини поли! Когато за първи път стана модерен през 60 -те и 70 -те години, това оживено и понякога дръзко облекло сигнализира за промяна в културната динамика. Мини поли са на път да заемат централна сцена тази година. Съвременният Mini има по -структуриран силует, се предлага както с ниски, така и с високи издигания и е по -монтиран, отколкото платен. Мини пола е без съмнение най -модната пола №1 през 2022 г.
Много пери – цвят на пантон на 2022 г.
Що се отнася до модата, цветът е, разбира се, важна част. Време е да разберем какво смята Пантон ще бъде цветът на годината през 2022 г.! Нарича се „много пери“, това е цвят, за който известният цветен институт казва, че има силата да накара хората да мислят извън кутията и да бъдат по -креативни. Много Пери е богат нюанс на Periwinkle. Мисля за това като по -светъл нюанс на лилаво или повече, като смел цвят на лавандула. Имайки това предвид, ето няколко идеи за това как можете да обхванете тазгодишния цвят на годината и да го стиснете в гардероба си. Пуловерните рокли, поли, тениски и къси панталони са в сместа и вашите опции са почти безгранични, за да опитате.
Тъй като тази година модната тенденция връща носталгията на паметта, ярките и смели цветни аксесоари са някои от вълнуващите модни тенденции, които трябва да внимавате през 2022 г. Когато става въпрос за тазгодишната мода, живи, дъгови цветни чанти и верижни колани са Страхотни допълнения към вашия гардероб. И аз разглеждах всички красиви тенденции за бижута, които също поемат тази година. Независимо дали обичате ярки цветове и смели обеци от изявления или сладки и сериозно забавни прелести, има парче за вас.
Модните тенденции тази година са доста разнообразни, с много ретро вдъхновени, смесени с пандемична мода. Има много модни цветови комбинации, отпечатъци и текстури, всички смесени заедно и това е много интересен миксnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *