Ето как да получите елегантния руж докосване за светещия грим Glow

не трябва да търси съставен и това е най -тежкото от всички грешки, които момичетата правим, когато прилагаме руж. Защо подценяваме стойността на руж? Когато ружът всъщност може да изхвърли мъртвите и умората от лицето и да донесе забавно докосване до целия външен вид с много комплименти, които да съберат и да се съберат по -късно! Ние наистина не искаме да изглеждате като бедствие; По -скоро ние жените искаме една друга да изглеждат шикозни и модерни на работа или на партитата. Ето защо сме съставили няколко руж хака, които да използвате и няколко идеи за използване на идеалния руж. Прочетете на Pyts, това е вашата мана толкова необходима!
Етап 1
Всеки уважаващ себе си гримьор би ви казал защо е толкова важно да изберете идеалния нюанс на руж в съответствие с тона на кожата ви. Изпробвайте няколко лично с тест за кръпка на китката си и след това изберете този, който ви подхожда най -добре.
[Прочетете също: Как да приложите руж]

Източник: Pinterest.comStep 2
Трябва да имате четки за грим върху вас, да изберете Mac или Vega, които помагат да се облекчи ефектът на руж, като се има предвид, че те имат по -меки четинки, които да се чувстват и докосват!
Източник: Pinterest.comStep 3
Цветът на руж, който използвате, трябва да комплиментира нюанса на устните и да не го контрастира. Сблъсъкът с броя не е разрешен. Двете, когато в синхрон ще подобрят вашите функции.
Източник: Pinterest.comStep 4
Решете дали искате да използвате течни или прахообразни ружове, и двете носят естествен и много безпроблемен вид и научете как да ги прилагате най -добре. Проверете тук за най -добър грим за руж – трикове и съвети.

Стъпка 5
Натиснете косата си и проверете косата на челото. Това може да обърка бейезуса от всеки, но разбирането на формата на лицето ви е задължително. Полезна инфографика по -долу ще ви помогне да разберете формата на лицето си!
Източник: pinterest.comstop се намръщи и се усмихва при нанасяне на руж
Сега, когато са казани петте хакове, нека ви преведем чрез използването на различни видове руж, налични на пазара.

Източник: Pinterest.com за тези, които биха искали да използват ружът на прах
Когато използвате прахообразен руж, първо ще трябва да намалите четката върху палитрата за руж и след това излишъкът трябва да бъде изстрелян. Върхтящи движения в началото на много лека бележка; Докоснете храмовете и вървете много нежно към бузата. Леките удари помага да се внесе много повече цвят!

[SC: MediaD]
Източник: Makeupalley.com за тези, които биха искали да използват течността руж

Източник: PRETTYMEUP.com За тези, които биха искали да използват руж за петна
За пореден път, с руж за петна, точно както кремовият руж няма нужда да се нуждаете от много повече от две капки. Ружът трябва да се прилага с помощта на пръстите ви върху скулата. Посетете и намажете много леко, за да се смеси продуктът и това би овлажнявало и най -сухите райони.
[Също така прочетете: Начини да направите гел руж у дома]
Източник: Amazon.com за тези, които биха искали да използват ружът на пръчката
Започнете от центъра на бузата си, когато нанасяте руж на пръчката си и стъпвайте чак към храма и след това се върнете. Тук цветът ще бъде постоянно разпределен и пръстите ви трябва да се използват само за смесване. Не го търкате силно или бузите ще изглеждат допълнително червени!
Източник: Amazon.com Ще се надяваме, че сега разбирате хакове и идеалните типове руж, които да използвате. Моля, опитайте сами и ни уведомете как мина! Изчервени момичета!

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *