Седмична актуализация на новини / отворена тема

като тези публикации? Спажете с нас в Twitter или Facebook – това е редактираната версия на това, което четем! (Също така туитираме, ако чуем за страхотна продажба с нашата емисия Corporettedeals Twitter.) Можете също така да се съобразите с нас в Pinterest, както и в Instagram или от нашата RSS емисия.
Inside Scoop (блог от Must It to Me) говори с дизайнера на костюми Джоли Андреата за идеи за придобиване на „костюми“.
Тук нищо ново, но Service Insider има отличен обзор на всички фини методи, които жените се третират по различен начин по време на работа.
Bloomberg BusinessWeek съобщава за това, което е довело до сексуалния тормоз, както и до дискриминацията, подадена от Уитни Улф, бивш вицепрезидент по рекламата в Tinder, както и докосва сексизма в света на стартиращите компании.
Говорейки за сексизъм, списание Ню Йорк съобщава, че две жени, подали иск за дискриминация по пол за 2010 г. срещу Goldman Sachs, търсят състояние на класа за костюма, което твърди, че Goldman е имал атмосфера на „Boys“, което означава по -ниско заплащане, както и по -бавни промоции За жени срещи в стриптийз клубове, както и сексуален тормоз.
FiveThirtyeight се позовава на твърдението Tinder в своето парче за сексуален тормоз, както и сексизъм в областта на технологиите.
Добре, само още една по тази тема: AOL Jobs включва съвети за работа в област, доминирана от мъже от жена, която използва да работи във фирма за парични услуги. В какво вярвате в нейната аналогия „Франция“?
Кати Каприно, композирайки се за Форбс, би искала никога повече да не чуе фразата „да имаш всичко“.
Опитвате се да карате колело на работа, но не искате да изрязвате поли от гардероба си? Lifehacker ни намеква за обикновен ремонт, използвайки само цент, както и гумена лента. (Също така сме говорили за грим за пътуване с велосипед).
PopSugar Wise Living ви осигурява благоприятни осем притеснения, за да се помолите да улесните много по -лесно да се разпалите у дома.
… както и сега за вашия смях на седмицата.

Пропуснахме ли нещо? Добавете ги тук или ги изпратете на news@corporette.com. Кажете благодаря на вас! Също така: Вие ли сте мама или майка? Не пропускайте актуализацията на новините тази седмица в Corporettemoms.
Това е последният ни пост за понеделник, така че нека се отнасяме към него като с отворена тема. Утре ще се върнем към нашия рутинен график за публикуване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *