За всички булки, които трябва да бъдат тук, ето неща, които трябва да предотвратите преди сватбеното събитие

да се оженят, е прекрасно чувство. Трябва да изпускате амбициозни планове по дестинацията за меден месец, както и бюджета, местоположението на приемането, както и менюто със семейството ви, наблизо, както и Dears, което е част, както и парцел от всякакъв вид сватбено събитие, както и не можете да бъдете избягва се. Въпреки това има неща, които трябва да предотвратите преди сватбеното събитие, което изисквате да разберете, за да гарантирате, че каквото и да е гладко, както и безпроблемно.
[Също така прочетете: Предварително сватба рутинна обжалване за бъдещи булки]

Ръководство за контролния списък за отброяване на сватбата
Ето ръководството за контролния списък за отброяване на сватбените събития, което ще ви предостави полезни идеи за храни, които да предотвратите преди сватбеното събитие на контролите за грим, за които трябва да сте наясно. Имайте щастливо четене и сваляне.
Оцветяване на косата или поставяне на нов цвят на косата
Да, ние разбираме вашето желание да оцветите косата ви преди деня на сватбеното ви събитие, но е най -добре да предотвратите правенето на модификации на косата си седмица преди сватбата ви. Никога не можете да разчитате на това как точно ще се окаже.
Накарайте косата си колорист, за да сложи гланц за премахване на кичурите на косата ви. Това ще донесе голяма част от блясъка, както и радиатът на бравите на косата ви.

Нарязването на косата може да бъде драстично
Едно от важните неща, които трябва да се разгледате, що се отнася до отброяването на деня на сватбените събития, е да се премахне премахването на ножиците. Всички видове изпитания, както и консултации по фронта на косата трябва да бъдат подредени три месеца преди деня на сватбеното събитие. В крайна сметка бихте искали да запазите този стил, както и дължина в действителния ден, нали?

Консумация на алкохол
Добре е да отпивате алкохол, когато сте във вида на смесените напитки или макет. Въпреки това, моят добър приятел алкохол носи допълнителни калории – допълнителни, както в допълнително, което може да се покаже на линията на талията ви.

Всъщност алкохолът също задейства дехидратацията, както и може да ви накара да изглеждате подпухнали поради газовете, носещи сяра в него. Така че изисквате да намалите използването на алкохол няколко дни преди датата на сватбеното събитие.

Почистване на сок
Когато се отнася до храни за предотвратяване преди сватбата, почистващите сокове са с ниско съдържание на калории. Това показва, че те могат да ви подсказват от вашите енергии, което ви кара да се чувствате раздразнителни. Плюс плодовите сокове са с високо съдържание на захар. Това показва седмица преди вашата сватба, концентрирайте се върху яденето на добре балансирана храна от плодове, както и зеленчуци, както и много вода.
[Също така прочетете: Съвети за подстригване на булчинството]]
Тъй като отслабването не се случва за една нощ, опитайте се, както и рутините за удовлетворяването на диетолог, както и с фитнес инструктора, както и го използвайте като част от ръководството за контролния списък за отброяване на сватбените събития.

Промяна на грима ви
Въпреки че е доста привлекателно да купувате за нови продукти за грим, зависете от вашия гримьор. Защото тя е тази, която би разбрала вашата възраст, тип кожа, прическа, тема за цвят на сватбеното събитие, както и местоположението, времето, както и стилът на сватбеното събитие, докато създавате вашия външен вид.
Тъй като днес булчинският състав е малко като грим с червен килим, той определено трябва да изглежда зашеметяващо на HD видеокамери, експертни камери до лични камери телефони в светлината на свещи, както и ярка светлина с часове.

Нова тренировка
Едно от най -важните неща, които трябва да се предотврати преди сватбеното събитие, е за нови движения пример значителни танци или бягане на дълги разстояния за отслабване. Може да се напръскате с крака или да нараните коляното си. Останете с нормалните си класове, както и с рутинни процедури в Buy, за да бъдете безопасни.

Пилици, както и микродермабрации
Отиването на сесия за пилинг или микродермабразия изглежда страхотно в ръководството за контролния списък за отброяване на сватбените събития. Някои лечения обаче могат да ви оставят с обелени кожа, зачервяване, както и дразнене.
Най -хубавото нещо, което трябва да направите, е рутината на сесиите за пилинг или микродермабразия две седмици преди вашето сватбено събитие, за да се гарантира, че не се случва зачервяване или синини по кожата.

Продукти за грижа за кожата, които са нови за вас
Не е моментът да изпробвате нови продукти за обжалване, особено когато не разбирате как точно ще реагира кожата ви. Опитайте нови продукти за обжалване седмично или две седмици преди, иначе може да се справите с алергична реакция, сухота, маслена или други странични ефекти.

Така че за всички булки, които трябва да се надяваме, че сте открили неща, които да предотвратите преди сватбеното събитие, е полезно, както и си струва да следвате. Съставете във вашите коментари, както и в предложения.
Източник на изображения: pinterest.com, brides.com

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *