Най -добрите магазини за бижута с диаманти в Индия

след новото хилядолетие се наблюдава революция в търговията с диаманти. Диамантите, скъпоценен камък, какъвто е, вече не е най -отдалечен за желанията на Общото общество от средната класа на Индия, както беше през осемдесетте и деветдесетте години. Ето списък на най -много ходените в магазините на Diamond в Индия.
[Прочетете също: Знаете ли тези факти за диамантите]

Диамантени магазини за бижута в Индия
Редица верижни магазини за бижута с диаманти в Индия, донесени от някои от изтъкнатите марки, направиха това възможно през годините. Дори стажант с месечна заплата от петнадесет хиляди рупии може да си позволи да спаси някои в джоба си и да инвестира в парче от тази търсена скала.
1. Nakshatra
Nakshatra е марка за бижута, базирана в Мумбай. Това е начинание на групата Gitanjali, която само по себе си е многомилиардна къща. Nakshatra е основана през 2000 г. с оглед на създаването на Diamond Jewelry Budgetsiled за основното индийско домакинство. Те са специализирани в комплекти от шии, гривни, пръстени и обеци в нови дизайни. Магазините на Nakshatra са разположени в почти всеки град на страната. За онези места, където магазините на Nakshatra все още не са отворени, клиентите могат да се възползват от тяхното съоръжение за онлайн пазаруване.
Източник: facebook.com/nakshatradiamonds.in2. Каратлан
Caratlane е друга марка Diamond Jewellery в Индия, която започна като онлайн магазини, боравещи с диамантени бижута. Основана е през 2008 г. Освен да се занимава с бижута с диаманти. Caratlane също се включва в продажба на златни монети. Въпреки че започна като онлайн магазин, значителните клиенти на Caratlane го накараха да отвори множество магазини в цялата страна, за да отговори на исканията, създадени от купувачите. Марката има някои от най -изящните дизайни, когато се отнася до пръстени и висулки, особено тези с цветни мотиви. Моделите са много днес и човек може да го носи, за да работи, както и парти.

Източник: facebook.com/caratlane3. Гили
Индия. Gili все още продължава да изтече търговски обекти в страната и предоставя на разположение диамантени бижута на цени, подходящи за бюджета. Ако не можете да намерите магазин Gili в близост, можете уверено да купувате техните продукти от онлайн магазини като Homeshop 18. Те са сертифицирани продукти и качеството никога не може да бъде въпрос. Каталогът на Гили обаче може да бъде малко висок край в сравнение с Каратлан.
Източник: thecityonsale.com [SC: MediaD]

4. Bluestone
Bluestone е онлайн магазин за бижута с диаманти в Индия и работи практически в пълния смисъл. След като каза това, качеството и разнообразието от техните продукти не достигат до нито един от техните конкуренти, преминаващи през търговски обекти в луксозни молове. Всъщност, като онлайн магазин, Bluestone не изисква да наема наем и други оперативни разходи. Това им позволява да продават своите продукти на много номинални цени. Най -добрите продукти на Bluestone включват някои от най -буйните висулки, които ще просветят настроението ви за минути.
Източник: Bluestone.com5. D’Amas
Предлага се в множество търговски обекти в Индия, D’Amas беше начинание, възприето съвместно от Gitanjali Group и Дамас от Дубай. Продуктовата линия на D’Amas включва някои изящни парчета в обикновена злато с диамант и други благородни цветни скали. Като известен магазин за диаманти в Индия, широко разпространената му колекция обхваща всички настроения, нужди, вкусове и емоции на потребителите, принадлежащи към различни поколения и за всички случаи. Някои от булчинските набори на D’Amas могат да ви пленят с тяхната хипнотична мощ.

Източник: facebook.com/ddamas.co.in6. Tanishq
Tanishq, представен от Titan, е най -известната марка Diamond Jewelry, когато се отнася до индийските купувачи. Те са представили диверсифицираните индийски потребителски, персонализирани булчински комплекти, подходящи за всеки регион. Магазините на Tanishq са се изрязали във всяко кътче и ъгъл на страната. Човек ще намери лесен висулка, който да носи в офиса, както и тежък комплект, който ще бъде сватбата на сватбата в Tanishq. Цената, обозначена с тези продукти, напълно оправдава блясъка, който носят.
[Също така прочетете: Видове диамантени разфасовки за вашата ръка]

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *