Изпълнител на илюстрация – Хана Дейвис

Наистина мисля, че трябва да инвестираме много повече време, опитвайки се да намерим съвременни художници на илюстрация, които могат да променят днешната визия за графичния дизайн. Израствайки в Южен Уелс, Хана Дейвис е истински художник, който живее, за да прави илюстрации. Разбрах за нея, докато сърфирах на сайта Illustrationweb, където с основно щракване можете да намерите хиляди съвременни художници на илюстрация. Хана работи в модната индустрия, където нейният талант като декоративен илюстратор е добре известен. Това, което наистина прави Хана различна, е способността й да трансформира всеки микроскопичен модел и детайл в произведение на изкуството.
Вдъхновението на художника се крие в славата на природата, въпреки че тя може да внесе въображението си във всякакъв вид илюстрация, която ще я предизвика. Дизайните на Хана са изумителни и тя успява да оживи всякакви подробности, само като използва леки цветове и основни идеи. Нейната непрекъснато любов към заобикалящата среда лесно се издълбава в нейните творения. Главните герои в нейните илюстрации са величествени животни, като: пауни, сови, фламинго и котки.
Покажете привързаността си към природата и към съвременната илюстрация, като проверите официалния уебсайт на Хана. Тук можете да намерите много повече за най -новите й постижения!
Запознайте се с илюстрациите на Хана

0/5 (0 отзиви)

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *