Публикация за гости: От порастването на лоша работа до работа в огромно законодателство

точно как вашият опит – като израстването на лошото – влияе на живота ви в огромно законодателство или други конвенционални работни места? В крайна сметка огромното законодателство (и други огромни работни места) може да бъде завладяващи места, пълни с необичайни традиции, огромни личности, както и много предположения – че всички разбират какво да носят яхтинг или за сбиване на голф, например. Днес се радвам да посрещна Рут Мур*, адвокат, превърнал се в актриса (която в момента е повтарящ се герой в телевизионен сериал) с някои дълбоки мисли за това как точно нарастващата лоша се отрази на нейната правна кариера. Рут е публикувал гост преди, с приказки от Purse Publish за точно как да се освободите напълно от златни белезници (и да се използва отново за плащане на обучение). Добре дошли, Рут! – Кат.
Тази публикация се появи, откакто разказвах на Кат за това как точно съм бил любопитен кой от огромните ми колеги от законодателството също е нараснал под линията на трудности. Имам тази теория, че има конкретни практики, както и методи за вярване от израстването на лошо, които се придържаха към мен като млад възрастен, когато изведнъж увеличих няколко стъпки на социално -икономическата стълбица.
Някои от тези практики бяха сарториални. Например, въпреки че печелех много пари, все още бях изключително достъпен със себе си, особено в началото. Очевидно имам предвид да закупя чифт деним от H&M за $ 39.99, както и да си помисля: „Леле, купувам четиридесет долара деним на пълна цена, наистина го направих!“ За работни дрехи се разлюлях по две поли, както и три тениски (дълбоко отстъпка) от верига, която ми се представя, височината на лукса: Обединените цветове на Бенетън. Химическото почистване изглеждаше толкова безсмислено, така че просто ги перах на ръка. Използвах токчетата си Aldo с точно същата гордост, с която моята офицер носеше своите лубутини. Не получих експертна прическа до четвъртата си година като адвокат, като вместо това не избрах да го подрежа. Това е вид чудо, че никой не ме съобщава за „какво да не нося“. (На снимката: Пари, първоначално качени на Flickr от Loopoboy 2.0.)

За да бъда честен, бях прекарал целия си живот, опитвайки се да спася повече, да прекарам по -малко. Пестеливостта беше толкова вкоренена в мен, че дори не беше внимателно решение, както и в ретроспекция моите решения обикновено бяха интелигентни, както и паунд глупави. Избрах най -достъпната програма за покритие на здравно и уелнес застраховка, както и се отказах напълно от стоматологичната помощ, както и в крайна сметка по -късно нанесох на изключително скъпи неосигурена стоматологична работа. От четири години нямах членство в фитнес центъра, откакто концепцията за плащане на упражнения беше също и завладяваща. Не бих могъл да разбера концепцията за обяд, струващ повече от 5 долара, както и да се държа на моя метод около плащане по килограма, като избягвам храни с висока плътност. Рядко ходих в Starbucks, предпочитайки лошо, колкото и безплатно, офис кафе. Разтеглих една година, която струва на еднократна употреба, свързвам се с лещи в пет, въпреки че зрението ми непрекъснато се влошаваше.

Освен това не разбрах как точно да говоря с партньори, които бяха главно възрастта на родителите ми. Кои бяха тези добре облечени възрастни, които говореха идеален английски, както и се развълнуваха от голфа, както и за тениса? Изглеждаха ми като герои от филм – видях харесванията на тях на огромния екран, но в истински живот? Не толкова. Никой от добрите приятели на родителите ми не е работил в света на бизнеса. Единствените не-бедни възрастни, които разбрах като младеж, или изпращаха моите битови благотворителни пакети и/или се опитвах да ни накарат да се присъединим към тяхната религия. В резултат на това, въпреки че се събрах достатъчно добре с началниците си, беше трудно да открия някаква типична основа, усещане за познатост. В крайна сметка се използвах за него, както и успях да бъда много по -нежелателен около тях, но все още бях по -удобен и „у дома“ с моите професионални клиенти – имах тежки имигранти – отколкото с шефовете си.
Понякога се чудех дали израстването на лошо също се отрази на разбирането ми за собствена стойност по време на работа. Трудно е да се отърся от усещането, че трябва да направя допълнително, за да „спечеля запазването си“. В интервюта със задачи с бъдещите работодатели, аз доброволно бих се занимавал с истината, че бях наистина страхотен в дърпането на всички най-ниски. (Pro-Tip: Не правете това. Това ги стряска, както и не по чудесен начин.) Когато бях нает, бях развълнуван да пожертвам съня си или почивните си дни. Когато се отнасяше до фактурирането, имах склонност да закръгля часовете си, сякаш не вярвах, че времето ми си струваше цитата ми.

Винаги бях шокиран, когато още един партньор ще се придържа към себе си или ще упражнява умения за самосъхранение. За разлика от тях, сякаш усещах, че трябва винаги да страдам малко. Това, че моето по подразбиране се посочва, трябва да бъде едно от дискомфортите, тъй като го направихnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *