Събирането на работно облекло, използвайки FIT Sepates

точно как можете да направите професионално, модерно работно облекло, използвайки отделни костюми? Какви са, както и да не комбинирате части от пристъпите в гардероба ви? Читател А пита …
Аз съм стажант по законодателство на втората година в Ню Йорк, както и ще започна работа във фирма това през лятото – използвах вашите предложения, както и статии в целия процес на интервю. Бих искал да чуя вашите мисли за това: Мога ли да нося подходящи парчета като разделени? Например, мога ли да нося сивите си панталони с бяла тениска, както и след това черен блейзър?
Страхотен въпрос, както и такъв, за който не сме говорили от известно време. (За други идеи за работно облекло, проверете тази публикация за изграждането на гардероб с капсули за работа или тази стара публикация за изграждането на вашия експерт гардероб.) Абсолютно можете да носите вашите фигурни парчета, тъй като компанията се отделя назад-това е част от това, че прилепването С разделянето е толкова отлична инвестиция. Точно ето някои предложения за производство на вашите работни тоалети:

Платете предпазлив интерес към структурата – особено когато добавяте блейзър отгоре. Това има значение практически колкото цвета! Ако текстурата на панталоните или роклята ви е също така подобна на текстурата на блейзера, ще изглежда, че се опитвате да направите форма, вместо да използвате Sepates. (Достъпните пристъпи могат да бъдат открити наистина бързо – вярвам, че записът ми беше 30 долара за комплект прилягане на полата.) Така че бих предложил да поддържате текстурите много различни. Сдвояване на безпроблемна вълна или дебел понте с туид, вълнена зимна сезона, кадифе, велпар, както и други.
Още по -добре, предотвратяване на проблема с Blazer изцяло, както и носете вашия костюм, разделен с жилетки или други топери. Винаги можете да запазите съвпаденото яке в офиса си, както и да го хвърлите, ако се насочите към огромна среща.
Не носете точно същото парче два дни подред, освен ако ситуациите не ви принуждават (като например пътуване с малко гардероб за капсули за работа). Облеклата като Suiting Sepates винаги ще се възползват от това, че са обесени, както и активирани да изсъхнат напълно/въздух между износване. Плюс това, дори ако използвате същите сиви панталони като част от два различни тоалета, някой може да забележи – има ограничение до това колко често можете да повторите работното облекло, както и да презаредите точно същите парчета.
Хърд почистете всичките си парчета заедно, за да гарантирате, че носят същото.

Читатели, какви са вашите мисли за използването на костюми, които се разделят, за да разширите гардероба ви?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *