Новият модел – тениски за зомбита

Забелязали ли сте популярността, която Zombie Tee Styles придобиха напоследък? Виждал съм ги навсякъде, наистина е като нова тенденция, както и вярвам, че са доста готини. Повечето от тях са весели, това е като плашещия им външен вид, както и истинската им функция на Земята е отишла завинаги, оставяйки местоположението на подигравки, както и пародията. Това изкривено, както и забавна зомби снимка се подчертава на най -голямото му ниво във филма „Zombieland“, но забелязах този модел на зомби много по -рано от излизането на филма.
Що се отнася до това, че ви напомня, че цитира истината, че когато адът ще бъде пълен с бедни хора, мъртвите ще разхождат земята, аз се предполагам, че хората ще бъдат готови да ги задоволят, както и, разбира се, готови да им се смеят. И това, съдейки по многобройните стилове на тениски със забавни правила за това какво да правите, когато зомбитата са близо. Разбрано от филмите на ужасите, просто имайте предвид „28 дни по -късно“ или „Аз съм легенда“. Предполагам, че хората имат в болезнено изискване да видят Grouse, плашещи неща, но в същото време се смеят на точно същото. Той се е случил с шаблона на черепа веднъж, той се появява за пореден път със зомбита. Открих страхотни оферти от забавни тениски на зомбита, които разглеждат с интернет, както и ще се опитам да споделя няколко от тях с вас. Ако имате предпочитана тениска на зомбита, моля, споделете и споделете.
Зомби тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски тениски
0/5 (0 отзиви)

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *