Художник на седмицата – Джими Бенедикт (Джимио)

Джими Бенедикт, когато наистина искаш да влезеш в върха, трябва да работиш усилено, но също така се нуждаеш от най -решаващото нещо: талантът и много силна мотивация. И когато тази мотивация е любов към изкуството, тогава няма начин да се провалите. Джимио е живото доказателство за много трудолюбив графичен дизайнер, който започна с продажба на работа и завърши като арт директор както в дизайна от хора, така и от Teefury само за няколко години.
Той живее в Калифорния, но е роден в Япония и израства в Нашвил, Тенеси. Неговата невероятна страст към изкуството го накара да напусне работата си по продажбите и да се концентрира върху своята дейност на свобода. Той е поставил своя знак на всяко състезание за дизайн на тениски на DBH и успя да спечели максимално от тях.
Графичното отсмяване Джими Бенедиктаграфския отчинелят Джими Бенедиктаграфския отсейник Джими Бенедиктбинг Арт директор както на дизайна от хората, така и на Тифури идва като награда след много години упорит труд и той наистина трябва да го има.
Неговите произведения на изкуството са абсолютно оригинални и смислени, той обича да използва определени образи със символично значение, а животните заемат много решаващо място в много от неговите произведения на изкуството. Неговата линия е много задълбочена и количеството детайли е изумително.
Графичният десен Джими Бенедиктал Дисник Джими Бенедиктайио също е готов да сподели своя опит с всеки художник, който се интересува и наистина иска да успее. Статията му „Как направих 7500 долара за 3 месеца с моето изкуство“ споделя ценна информация за читателя и е полезно ръководство за дизайнери, които имат трудности при управлението на своите произведения в Интернет. Можете да намерите цялата публикация тук.

0/5 (0 отзиви)

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *