Един от най -големите графични художници … AJ DiMarucot!

AJ Dimarucot е графичен художник със седалище в Манила, Филипини. Той принадлежи към нарастваща група от съвременни художници, които замъглиха границите между изкуството и дизайна. Независимо дали той работи сам или в сътрудничество, неговите творения винаги са визуално богати, чувствени и жизнени.
AJ беше много щастлив, че беше част от филипинските награди за графичен дизайн, съди.

Той е художник, специализиран в графиката на тениската и работата му се признава с големи имена. AJ се разработи за покойния Майкъл Джексън, Алисия Кийс и групата изпадат в паника на дискотеката. Спечели няколко конкурса за дизайн на тениски през времето.

Настоящите му клиенти включват Nike и Adidas и той е щастлив, че е разработил тениска за своята суперзвезда на Countryman-Boxing Мани Пакиао.
„Наскоро ми беше предоставена възможността да проектирам за Threepeat Collegiate Champional Championship Tee за университета Ateneo de Manila. Въпреки че не е моето училище, нямах нищо против да го развивам, защото чичо ми е част от треньорския щаб хехе. И как бих могъл да кажа „не“ на Nike! ”(AJ Dimarucot)
Защо AJ е толкова страхотен? Защото той има фантастично творчество и работата му е различна.
Аз лично много се зарадвах на неговите лични калиграфски парчета:

Лично проучване, което е достойно да се види. Изкривяване срещу признание:

Работата на AJ Dimarucot е много повече от тази. Той има цяла галерия с фантастични дизайни на тениски. Тук взех някои дизайни, от които бях изумен и наистина исках да ви покажа. наслада от него!

Той е един от художниците, представени в книга с тениски, наречена TORSO (тениска, графика изложена). Аз лично съм разгледал тази фантастична книга и мога да кажа, че трябва да има за любителите на графичния дизайн.

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *