5 продукти за грим Всяко момиче на Скорпион трябва да има в своята суета!

Някъде около миналата седмица месецът на Скорпион започна и оттогава атмосферата се измести малко. Думата на улицата е, че Скорпионите са най -страстните хора, които са се родили. В цялото царство на Зодиака, момичетата на Скорпион са единствените момичета, които са пълни с енергия, огнени и невероятно оживени. Те са като тази сомаща топка на Spitfire и не са ужасени да покажат истинските си черти. И да не забравяме, те са много конкретни за това как правят нещата в живота.
Така че си помислихме, защо да не дадем на този Скорпион малък списък с продукти, от които просто се нуждаят в своята суета, защото, нека се изправи пред нея – кой не харесва грима? И специално Скорпиоси, които са пълни с драма и театрални!

Така че без допълнително обожание, нека ви покажем момичета, от какви скорпи се нуждаят абсолютно в чантата си за грим!
1. Комплект контур
Добре дефинирано лице и добре изрязана челюст е необходима, когато се отнася до лицата на Скорпион. Те трябва винаги да са на върха на играта си и какъв по -добър начин да изглеждат като абсолютна дама на шефа?

2. Хайлайтер
Лицето на всяко Скорпион се нуждае от блестящ росен завършек. Какъв по -добър начин от това да използвате хайлайтър или строб крем?
Източник: Nuccia.ca3. Червено червило
Нейната чанта за суета е непълна без асортимент от червени червила. Така че Ruby Woo трябва да е в чантата си!

[SC: MediaD]
Източник: BeautyWitheneelam.com4. Ружове
Скорпионът е много привързана жена и тя се изчервява много. Тя е просто много възхитен човек. Така че малко руж е предпоставка да добавите към нейния чар.

Източник: blogspot.com5. лакове за нокти!
Нищо не казва обжалване и класа като лакове за нокти, а жената на Скорпион обича боядисани пръсти. Всичко. . Време!
Източник: Sapredpretty.comSo В случай, че искате да подарите на приятелката си на Скорпион нещо, можете да й подарите всичко или всичко от горния списък!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *